IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сливане на Deutsche Bank и Commerzbank: Брак по сметка

Може ли съюзяването на двама болни да направи един здрав?

13:15 | 12.09.18 г. 6
Автор - снимка
Създател
<p>
	Снимка: Ройтерс</p>

Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 06:18 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 0 rate down comment 2
Иван Митев
преди 5 години
Банките са полезни.Все още банките не зачитат, че работата на Централната банка без защита срещу щети е водещият причинител за техните злини.При допусканата държавна грешка всяка банка е със съдба на жертва и подсигуряван провал. Сега банките, колкото повече помагат за икономическия растеж, толкова по-големи са щетите.Централната банка не може да спаси банките, защото няма необходимите права.Консолидацията при някои банки е прийом за спасение на съответните банки. Подходът е с временен ефект и със завишени бъдещи щети.Същественото за спасение на банките в Европа е работа на Европейската централна банка със защита от щети.Вариантите са:1.При Европейска централна банка без защита срещу щети е с нарастващи щети.2.При Европейска централна банка със защита срещу щети е с условия за устойчив обществен просперитет.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 0 rate down comment 2
Иван Митев
преди 5 години
Банките са полезни.Все още банките не зачитат, че работата на Централната бнака без защита срещу щети е водещият причинител за техните злини.При допусканата държавна грешка всяка банка е със съдба на жертва и подсигуряван провал. Сега банките, колкото повече помагат за икономическия растеж, толкова по-големи са щетите.Централната банка не може да спаси банките, защото няма необходимите права.Консолидацията при някои банки е прийом за спасение на съответните банки. Подходът е с временен ефект и със завишени бъдещи щети.Същественото за спасение на банките в Европа е работа на Европейската централна банка със защита от щети.Вариантите са:1.При Европейска централна банка без защита срещу щети е с нарастващи щети.2.При Европейска централна банка със защита срещу щети е с условия за устойчив обществен просперитет.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 2
redcretin
преди 5 години
Колко да са миризливи, за половината 2018та "само" половин милиард евро печалба :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 6 rate down comment 5
крас
преди 5 години
Мъка , ама голяма мъка.Събрани две нули правят ***. ТАКИВА МИРИЗЛИВИ СИСТЕМИ ВОДЯТ САМО КЪМ ЕДНО - разпад на ЕС
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още